Uscator industrial

★★★★☆

Am creat o lista cu cele mai bune preturi de uscator industrial, astfel incat sa puteti face comparatii si sa o alegeti pe cea care se potriveste cel mai bine cu ceea ce cautati. Ne dorim sa aveti parte de cea mai buna atentie personalizata.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Uscator industrial?

Daca gasesti putin par, optati cu scopul de uscator industrial. Au avantajul de a produce o caldura uniforma si sunt mai usoare in greutate. Acestea sunt cea mai buna colectie cu scopul de persoanele cu parul des sau foarte des.

Uscatoarele de par GHD: Good Hair Day, cunoscut sub numele de ghd, ar fi un producator de produse de ingrijire a parului cu sediul in Leeds, Marea Britanie. Este unul printre liderii mondiali pe piata aparatelor de indreptat parul. Este prezenta in peste 50.000 de saloane dintre intreaga lume.

Ventilator: Aceasta ar fi componenta ale carei palete rotative absorb si comprima aerul din interiorul carcasei cu destinatia de a face jetul care va va usca parul. Dimensiunea, numarul si forma lamelelor si rapiditate de rotatie deduce cantitatea de aer pe care o deplaseaza, masurata de obicei in metri cubi pe ora (m3h). Cu cat disloca mai putin aer, cu atat mai degraba iti va usca parul.

Unele studii indica faptul ca acestea pot fi responsabile cu privire la 3,5% dintre consumul de putere al unei gospodarii. Desi pare o marime mica, aceasta poate fi semnificativa printre punct de vedere monetar. Implementarea noilor tehnologii si a reglementarilor de mediu preciza companiile sa produca uscator industrial din ce in ce mai eficiente si mai ecologice.

Cablu: Cu cat este mai lung, cu atat mai bine. Astfel, iti va fi mai usor sa manevrati aparatul si nu iti trebui sa suferiti cautand cum sa-l conectati sau sa alegeti prelungitoare. Exista, de asemenea, modele cu cabluri care se invart sau se rotesc pe baza lor, in acest fel incat, indiferent de miscarile pe care le faceti, nu se vor incurca.

Compania ar fi sponsorul altor magazine cunoscute, cum ar fi Victorias Secret, si este preferata de celebritati precum Victoria Beckham, Madonna, Gwyneth Paltrow si Jennifer Aniston, Martin Penny, Gary Douglas, Susan si Robert Powls, dintre altii.

Parlux: Fondata la sfarsitul anilor 1970 de Paolo Parodi, primul sau reducere a fost iconicul uscator industrial Superturbo 1500. Datorita caracteristicilor sale tehnice inovatoare, cum ar fi intrerupatoarele usor de utilizat si componentele de incalzire de zidi calitate, a devenit rapid unul intre cele mai bine vandute de par ale vremii.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult