Uscatoare par profesionale pt saloane

★★★★☆

Am creat o lista cu cele mai bune preturi de uscatoare par profesionale pt saloane, astfel incat sa puteti face comparatii si sa o alegeti pe cea care se potriveste cel mai bine cu ceea ce cautati. Ne dorim sa aveti parte de cea mai buna atentie personalizata.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Uscatoare par profesionale pt saloane?

Alegeti uscatoare par profesionale pt saloane cu diverse setari de caldura si viteza. In momentul prezent ai fel, puteti coafa o diversitate mare de tipuri de par si va puteti aranja parul in acest fel cum doriti (drept, cret etc.) Cu voltaj dublu: Daca calatoriti frecvent, includeti de par cu voltaj dublu (120v-240v).

Uscatoare de par profesionale - Daca doriti sa alaturati un uscator de par profesional, ar trebui sa luati in considerare investitia intr-un prototip de construi calitate. Daca ar fi cu privire la uz personal, ar trebui sa aveti in gand care ar fi ideal cu destinatia de tipul dumneavoastra de par; iar daca sunteti un stilist de moda profesionist, ar trebui sa luati in considerare versatilitatea si confortul de utilizare.

Uscatoare de par Babyliss: Aceasta marca a fost fondata in 196 In 1995, BaByliss a fost achizitionata de Conair Corporation si a continuat sa fie un producator de top de aparate profesionale de inalta calitate. De la lansarea BaByliss PRO, marca s-a extins la nivel mondial.

uscatoare par profesionale pt saloane Babyliss: Aceasta marca a fost fondata in 196 In 1995, BaByliss a fost achizitionata de Conair Corporation si a continuat sa fie un producator de top de aparate profesionale de ridica calitate. De pe lansarea BaByliss PRO, marca s-a extins la nivel mondial.

Alegeti un uscator de par cu puterea potrivita. Pentru uz casnic, puteti uza uscatoare de par cu o vlaga de cel mult 1350 W. Pentru o utilizare profesionala sau pentru parul gros care este dificil de uscat, vei obtine nevoie de o potenta dintre 1800W si 2000W. Procesati in considerare greutatea. Va indemnam o suma de aproape o jumatate de kilogram, astfel incat sa fiti mai putin obosit in acel caz cand il folositi.

Ventilator: Aceasta este componenta ale carei palete rotative absorb si comprima aerul intre interiorul carcasei pentru a genera jetul care iti va usca parul. Dimensiunea, numarul si forma lamelelor si rapiditate de rotatie calcula cantitatea de aer pe care o deplaseaza, masurata de obicei in metri cubi pe ora (m3h). Cu cat disloca mai mult aer, cu atat mai repede iti va usca parul.

Astfel incat sa se potriveasca nevoilor specializate ale clientilor dvs. si sa o puteti utiliza cu scopul de o timpul lunga de timp. uscatoare par profesionale pt saloane bun iti reduce sansele de a te alege cu un par fragil, uscat si ars. Daca doriti sa aveti in gand ce de par profesional sa cumparati.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult