Convector pe gaz romstal

★★★★☆

Am creat o lista cu cele mai bune preturi de convector pe gaz romstal, astfel incat sa puteti face comparatii si sa o alegeti pe cea care se potriveste cel mai bine cu ceea ce cautati. Ne dorim sa aveti parte de cea mai buna atentie personalizata.

Top 10 vanzari

In acest moment nu avem disponibil produse de la magazinul romstal

Top 10 produse de la alte magazine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Convector pe gaz romstal?

Consum redus si eficient: desi utilizeaza mai multa forta decat convector pe gaz romstal, tipice pentru sistemele de incalzire pe gaz natural, motorina si propan, nu pretinde lucrari de constructie pentru instalarea lor, ceea ce le genera o alternativa impecabila cu destinatia de casele de iarna sau unde incalzirea ar fi foarte mult folosita. Acestea utilizati un fluid termic special conceput pentru a gasi o inertie termica mai mare decat cea a apei, ceea ce inseamna ca incalzirea lor dureaza mult mai mult.

Notiuni de baza despre radiatoare: Radiatoarele incalzesc aerul din interiorul casei dumneavoastra folosind unul sau doua principii: radiatia si convectia. Un radiator folositi energia radianta cu privire la a transfera caldura mare in aer prin unde electromagnetice, asemanator cu temperatura mare de la un aragaz sau de la un foc deschis.

Desi trebuie mentionat ca, daca este din fonta, acesta iti rezista mai corect la caldura. De asemenea, va trebui sa comparam puterile si dimensiunile, in functie de contoarele incaperei dumneavoastra, pentru a instala cel mai eficient sistem. In plus, pretul iti varia in functie de marca, model si numarul de module (numarul de odaie pe care doriti sa le incalziti).

Notiuni de baza despre convector pe gaz romstal: incalzesc aerul intre interiorul casei dumneavoastra folosind cinci principii: radiatia si convectia. Un utilizeaza energia radianta cu destinatia de a transfera temperatura mare in aer prin unde electromagnetice, asemanator cu temperatura mare de pe un aragaz sau de la un foc deschis.

Caldura albastra: au o rezistenta la baza fiecaruia printre elemente care decide incalzirea fluidului albastru de transfer de caldura pe care il contin. Aceste radiatoare au o inertie termica foarte mare, adica ele continua sa emita temperatura mare cu privire la o perioada lunga de luni dupa ce sunt oprite, dar dureaza mult luni pana se incalzesc.

Cu petrol: acestea transmit temperatura prin radiatie si nu prin convectie, ca celelalte. Acest fapt va fi vizibil in perioada necesar cu scopul de ca caldura sa devina vizibila in interiorul camerei, care ar fi putin mai lung. Acest sistem incalzeste o rezistenta electrica care, la randul sau, incepe sa incalzeasca uleiul dintre interiorul radiatorului, care va incepe sa incalzeasca suprafata radiatorului si, prin urmare, a camerei.

Suport de prosoape: Un concept oarecum recent in materie de convector pe gaz romstal, acest tip de este special conceput cu scopul de a fi instalat in baie, permitand uscarea prosoapelor si mentinerea unei temperaturi ambientale placute, intrucat se incalzeste foarte repede. Nu impune instalare, ci doar fixare pe perete.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult